ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2023-2024

Νέα Σμύρνη, 16/12/2022
Σας γνωστοποιούμε τη σύσταση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όπως αυτή προέκυψε ύστερα από τη διενέργεια των εκλογών της 16/12/2022:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΦΩΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 6930902003 dstravel.1@yahoo.com
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΑΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 6973058743 kmarou4@gmail.com
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΥΔΕΡΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 6949449984 hither24@gmail.com
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΟΜΠΟΓΕΝΝΗΤΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 6977986567 thankompog@outlook.com
ΤΑΜΙΑΣ : ΒΛΑΣΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ 6975859614 v.vlasidou@hotmail.com
ΕΦΟΡΟΣ : ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΝΗ 6937226096 elgrammatika@yahoo.gr
ΜΕΛΟΣ : ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΚΟΥΛΟΥ 6972084302 marina.2dekoulou@gmail.com
ΜΕΛΟΣ : ΛΕΚΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 6907944548 agelikil930@gmail.com
ΜΕΛΟΣ : ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ 6937100315 nickmpoyras@gmail.com
Σημείωση: Οι τακτικές συνεδριάσεις του ΔΣ θα γίνονται στο χώρο του σχολείου κάθε 1η Δευτέρα του μήνα στις 19:30. Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου είναι ανοιχτές για τα μέλη του, έτσι, μπορούν όποιοι γονείς επιθυμούν να τις παρακολουθούν και να συμμετέχουν με απόψεις και προτάσεις.

15 Μαρτίου 2014

Εργασίες το τελευταίο 2μήνο στο σχολείο μας

Γεια σας!
Το αποκριάτικο πάρτι ανήκει στο παρελθόν. Παράλληλα με όλο το τρέξιμο της διοργάνωσης, λάμβαναν μέρος στο σχολείο μας, εργασίες και δουλειές (πείτε το όπως θέλετε), στις οποίες βοηθούσαν πέρα από τα μέλη του Δ.Σ., και γονείς εθελοντές! Εδώ με την ευκαιρία θα εκφράσουμε και ένα παράπονο, πως είναι άδικο για να μη πούμε κάτι άλλο και γίνουμε κακοί, πως σε ένα σχολείο 370 μαθητών (που σημαίνει περίπου 250 οικογενειών = 500 γονέων) να εμφανίζονται οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι για να βοηθήσουν! Το ζόρι δηλαδή να το επωμίζονται 20-30 περίπου άτομα.
Δηλαδή οι ανάγκες του σχολείου, αφήνουν όλους τους άλλους αδιάφορους;;
Η πρωτοβουλία μας σε απλά ζητήματα, δίνει την ευκαιρία σε μαθητές να λειτουργούν και να περνούν τις ώρες τους στο σχολείο, υπό καλύτερες συνθήκες!
Ιδιωτική και προσωπική πρωτοβουλία γαρ....

Αίθουσες προκάτ: 




Αφού καθαρίστηκαν, πλύθηκαν, και σιδερώθηκαν οι κουρτίνες, κρεμάστηκαν κιόλας! Μπήκαν φελοπίνακες όπου χρειάστηκε (σε όλες δηλαδή), και κρεμάστρες για τα ρούχα των παιδιών. Να μη ξεχάσω και τις καμένες λάμπες φθορισμού που αλλάξαμε!

Είσοδος σχολείου:


Μετά από πολλά παρακάλια, ικεσίες, δεήσεις εις τον ύψιστον κτλ κτλ, μας έβαλε ο δήμος ένα υπερσύγχρονης τεχνολογίας θυροτηλέφωνο! Μόνο που μας έκαναν ελαφρώς μπακαλοδουλειά, και το παράτησαν ολίγον απεριποίητο. Πάλι θα τα μπαλώσουμε εμείς....
Τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί νέος αντιολισθητικός τάπητας στη ράμπα, στη θέση του πράσινου χαλιού που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Εσωτερικό κτιρίου:
Συνολικά αλλάχτηκαν από τις αίθουσες διδασκαλίας περισσότερες από 140 καμένες λάμπες φθορισμού, με τα αντίστοιχα starter. Μια γενική παρατήρηση από τους εθελοντές μπαμπάδες που το ανέλαβαν, είναι πως τα φωτιστικά στις περισσότερες των περιπτώσεων χρήζουν ολικής αλλαγής, καθώς σε αυτά δεν κουμπώνουν οι λάμπες, λόγω παλαιότητας των ντουί!
Άλλο ένα θετικό είναι η θωράκιση του σχολείου με συναγερμό! Κάτι που χρειαζόταν....
Επίσης τοποθετήθηκε χρονοδιακόπτης για τον φωτισμό του γηπέδου μπάσκετ τις βραδυνές ώρες. Έτσι θα μπορεί να αξιοποιηθεί τις βραδυνές ώρες το γήπεδο, αλλά περιμένουμε να αλλαχτούν και τα σκουριασμένα και γερασμένα από το χρόνο ταμπλώ, πριν έρθουν κολάρο σε κανένα κεφάλι!
Τα περισσότερα από τα παραπάνω έξοδα, τα κάλυψε η σχολική επιτροπή! Ελπίζουμε να καλύψει και αυτό το έξοδο σύντομα, είναι θέμα ασφάλειας όσων χρησιμοποιούν το γήπεδο και όχι μόνο!

Δανειστική Βιβλιοθήκη:



Η κα Ρούλα είναι η ψυχή της βιβλιοθήκης. Μαζί της και 3-4 άνθρωποι ακόμα, που έχουν καταχωρήσει περισσότερους από 1800 τίτλους βιβλίων στον υπολογιστή!

Η βιβλιοθήκη μας σιγά σιγά, αλλά με σταθερά βήματα ολοκληρώνεται. Απέκτησε ωραία ράφια, βάφτηκε, μαμάδες έπλυναν, σιδέρωσαν και κρέμασαν τις καινούριες κουρτίνες, μας χάρισαν και ένα ωραίο χαλί που ήδη τοποθετήθηκε. Επίσης να πούμε, πως μαμά που ασχολείται με τον προγραμματισμό, μας έφτιαξε ειδικό πρόγραμμα για τον υπολογιστή, καταγραφής, καταχώρησης αλλά και δανεισμού ηλεκτρονικά όλων των βιβλίων.
Αν έχετε στο σπίτι σας βιβλία σε καλή κατάσταση, που νομίζετε ότι δεν τα χρειάζεστε ή σαν πιάνουν χώρο, φέρτε τα σε μας! Θα αξιοποιηθούν ανάλογα....
Εγκαίνια: 29 Μαρτίου 2014 στις 18:30.
Όσοι πιστοί προσέλθετε, θα κεράσουμε και φοντάν!!

Αυτά.....
Καλό ΣαββατοΚύριακο!